Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Hawaiiaanse Spirulina Superfood als poeder en tabletten

Helpt Spirulina bij neutralisatie radioactiviteit

Tragedie van Tsjernobyl - Kinderen uit Wit Rusland

De tragedie van Tsjernobyl en de kinderen uit Belarus / Wit-Rusland
Vertaald met Google Translate -
Originele tekst
Spirulina redt kinderen van Tsjernobyl van stralingsvergiftiging.

Laten we nu kijken naar de kernramp in Tsjernobyl, Wit-Rusland, die bij talloze mensen stralingsziekte veroorzaakte. Toen het noodlot toesloeg met de kernsmelting van de reactor in Tsjernobyl in de Oekraïne in 1986, werden ongeveer 134 fabrieksarbeiders en brandweerlieden die de brand in de kerncentrale van Tsjernobyl bestreden, blootgesteld aan hoge stralingsdoses - 80.000 tot 1.600.000 mrem (800 tot 16.000 mSv) - en leden aan acute stralingsziekte. Hiervan stierven er 28 binnen de eerste 3 maanden aan hun stralingsletsel. In de eerste dagen stierven nog twee patiënten als gevolg van gecombineerde verwondingen door brand en straling.

Niet alleen Oekraïne, maar ook de buurstaat Wit-Rusland werd getroffen. Het ontving 70% van de radioactieve neerslag en 23% van zijn grondgebied raakte besmet met radioactiviteit. In totaal werden meer dan 160.000 kinderen en 146.000 schoonmaakpersoneel het slachtoffer van stralingsvergiftiging die leidde tot hogere incidenten van geboorteafwijkingen, leukemie, bloedarmoede, kanker, schildklieraandoeningen, degeneratie van ruggenmergvloeistoffen, lever en beenmerg, en ernstig aangetaste immuunsystemen.

Een Brits bedrijf, Earthrise UK, zou zendingen spirulina-tabletten en spirulina-poeder (spirulina is een supergroene zeealg) naar klinieken in Wit-Rusland hebben gestuurd voor de behandeling van kinderen die na Tsjernobyl aan stralingsziekte leden. Earthrise stuurde zendingen naar het Children of Chernobyl Committee in Minsk en Sovjetartsen gebruikten de supplementen in klinieken in Minsk en Grodno, Wit-Rusland, evenals in Kiev, Oekraïne. Door gedurende 45 dagen 5 gram spirulina per dag in te nemen, ontdekte het Institute of Radiation Medicine in Minsk dat de kinderen een verbeterd immuunsysteem en T-celtellingen en verminderde radioactiviteit vertoonden.

Het instituut rapporteerde ook regeneratie van beenmerg, ruggenmergvloeistoffen, bloed en de lever. Het gevaarlijk lage aantal witte bloedcellen van ongeveer 1000, typisch voor leukemie, steeg tot gemiddeld 3000 in 20 dagen, en de spirulina veroorzaakte snelle verbeteringen in de gezondheid van behandelde kinderen in vergelijking met anderen die de algen niet kregen. Spirulina verminderde met name de radioactiviteit van de urine niveaus met 50% in slechts 20 dagen tijd en daarom ontwikkelde het Instituut een speciaal programma om 100 kinderen vernieuwing 20 dagen met spirulina te behandelen. Verbazingwekkend genoeg werd melding gemaakt van herstel van de gezondheid, zelfs toen de stralingsziekte zo ver gevorderd was dat de oogbollen van de kinderen uit hun kassen puilden. Bovendien vond de genezing plaats tijdens de continue aanwezigheid van straling en de aanwezigheid van door straling besmette voedsel- en waterbronnen. Op basis van de resultaten van het Institute of Radiation Medicine in Minsk concludeerde het Wit-Russische ministerie van Volksgezondheid dat spirulina de evacuatie van radionucliden uit het menselijk lichaam versnelt.
Met name spirulina die aan kinderen werd gegeven met geaccumuleerde hoge doses radionucliden, verminderde het radioactieve cesium. Er werden geen bijwerkingen geregistreerd.

Het ministerie van Volksgezondheid achtte Spirulina aan te raden voor de behandeling van mensen die onderhevig zijn aan stralingseffecten en verzocht om meer spirulina uit het buitenland. De rapporten over deze spirulina-onderzoeken door het Belarus Hospital of Radiation Medicine zijn te vinden in BSSR Mission to the UN.


Bron : National Paper, World Summit for Children, Sep.1990. and Correspondence from the Children of Chernobyl Committee, Minsk.5/15/90


Bestellen : Spirulina Tabletten of Spirulina poeder

Translate this Website - We Ship all over Europe

Groene Algen Online

Spiruline et Chlorelle

Liste de commande en Francais

Bezoekers

Green Superfood

+conditieverbeteraar
+marcus rohrer
+hawaiaanse spirulina
+sportblessures
+spirulina of chlorella
+zeewater spirulina
+spieraandoeningen
+blauw groene algen
+blue green algae
+bio-vleesvervanger
+spierversterkers
+aminozuren
+superalgen
+sportvoeding
+eco-eiwitbron
+superfood
+anti-aging
+sarcopenie
+herstel na kwetsuur
+proteinedieet
+radioactiviteit
+vermoeidheid
+chernobyl
+fukushima
+proteinerijk
+kelppoeder
+jodium

Verkoopsvoorwaarden Spirulina Pacifica Hawaii Impressum Brainfit bv Keerbergen Mijn ervaring met Spirulina Hartelijk dank voor je Spirulina ervaring

Puur Hawaiaanse Spirulina Pacifica Import Export --- Beste Prijs Kwaliteit in vacuumpack kilopak en bulkverpakking kopen of bestellen --- Vegetarische Eiwitten Proteinen Aminozuren Ecologische Vleesvervanger --- Rijk aan jodium, ijzer, betacaroteen en vitamine B12 --- Import Export door Brainfit bvba --- Superfood --- Kelppoeder --- Spirulina Tabletten Poeder --- Marcus Rohrer