Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Hawaiiaanse Spirulina Superfood als poeder en tabletten

Card

Cardiovasculaire gezondheidsvoordelen

Wanneer wordt gezegd dat een voedingsmiddel goed is voor het hart, betekent dit meestal dat het goed is voor het cardiovasculaire systeem. Het hart is misschien wel het hardst werkende orgaan in het lichaam, maar het werkt niet alleen. Om zijn werk te doen, is het afhankelijk van de slagaders om voedingsrijk bloed naar alle delen van het lichaam te vervoeren. En het hangt af van aderen om het uitgeputte bloed terug naar het hart te brengen. De antioxidantconcentratie in Hawaiiaanse Spirulina, vooral die in fycocyanine, is ontworpen om naast dit systeem samen te werken. Phycocyanine staat bekend om zijn beschermende activiteit op hartcellen en de cellen die de bloedvaten bekleden.De aanwezigheid ervan helpt voorkomen dat de cellen oxideren.

In een klinische proef bij mensen in Mexico dienden wetenschappers 4,5 gram spirulina per dag toe aan 36 proefpersonen en maten ze verschillende cardiovasculaire indicatoren voor en na de inname van spirulina. De groep was een diverse mix van mannen en vrouwen van 18 tot 65 jaar. om hun leven te leiden zonder dieetbeperkingen. Na zes weken spirulina te hebben geconsumeerd, ontdekten wetenschappers dat hun systolische en diastolische bloeddruk waren verlaagd.
In een ander klinisch onderzoek bij mensen, uitgevoerd in Korea bij 78 gezonde, oudere mannen en vrouwen van 60 tot 87 jaar, wilden wetenschappers de voedingseffecten van spirulina op het cardiovasculaire systeem testen.

De mannen en vrouwen kregen gedurende 16 weken ofwel acht gram spirulina per dag of een placebo. De wetenschappers ontdekten: "Spirulina heeft gunstige effecten op lipidenprofielen, immuunvariabelen en antioxidantcapaciteit bij gezonde, oudere mannen en vrouwen en is geschikt als functioneel voedsel." De cardiovasculaire functie wordt aangetast wanneer de bloedstroom wordt verminderd door ongezonde lipideniveaus. De toevoeging van spirulina aan de voeding van deze mannen en vrouwen bevorderde optimale lipideniveaus, wat op zijn beurt de cardiovasculaire functie ten goede kwam.

Hoewel er meer studies bij mensen nodig zijn om deze resultaten te valideren, suggereren de consistente bevindingen dat het nuttigen van spirulina voor cardiovasculaire gezondheid logisch is.

Fragment uit: Hawaiiaanse Spirulina, Superfood voor Super Gezondheid - Gerald R. Cysewski, Ph.D.
Hawaiiaanse Spirulina bestellen aan de beste prijs ?

Translate this Website - We Ship all over Europe

Groene Algen Online

Spiruline et Chlorelle

Liste de commande en Francais

Bezoekers

Green Superfood

+conditieverbeteraar
+marcus rohrer
+hawaiaanse spirulina
+sportblessures
+spirulina of chlorella
+zeewater spirulina
+spieraandoeningen
+blauw groene algen
+blue green algae
+bio-vleesvervanger
+spierversterkers
+aminozuren
+superalgen
+sportvoeding
+eco-eiwitbron
+superfood
+anti-aging
+sarcopenie
+herstel na kwetsuur
+proteinedieet
+radioactiviteit
+vermoeidheid
+chernobyl
+fukushima
+proteinerijk
+kelppoeder
+jodium

Verkoopsvoorwaarden Spirulina Pacifica Hawaii Impressum Brainfit bv Keerbergen Mijn ervaring met Spirulina Hartelijk dank voor je Spirulina ervaring

Puur Hawaiaanse Spirulina Pacifica Import Export --- Beste Prijs Kwaliteit in vacuumpack kilopak en bulkverpakking kopen of bestellen --- Vegetarische Eiwitten Proteinen Aminozuren Ecologische Vleesvervanger --- Rijk aan jodium, ijzer, betacaroteen en vitamine B12 --- Import Export door Brainfit bvba --- Superfood --- Kelppoeder --- Spirulina Tabletten Poeder --- Marcus Rohrer